Tandartsstoel voor professionals

TandartsstoelEen tandartsstoel van hoge kwaliteit is nodig bij een duurzame en professionele manier van werken! We hebben een breed scala aan tandartsstoelen die bij uw werkwijze passen. Van geoptimaliseerde ergonomie met passend design tot hoogstaand design. We hebben voor elke professional wat wils! Vraag u zich af welke merken van tandartsstoelen All Dent voert? We zijn gespecialiseerd in de bekende merken, zoals KaVo, Finndent en DKL. Van het merk KaVo kunt u de Duitse standaard verwachten. De Duitse standaard is natuurlijk top kwaliteit stoelen, die aan al uw wensen voldoet. Het merk Finndent biedt u een hoge kwaliteit stoel met de beste ergonomie die er te vinden is. En het merk DKL heeft een prachtig design van roestvrij staal wat de stoelen oersterk maakt! Verder zijn er ook merken bij All Dent verkrijgbaar als Gigadent en Forest. Kortom, een breed assortiment van producten met veel verschillende types. We zeiden het al: tandartsstoelen voor professionals!

Het houdt niet op bij een tandartsstoel alleen

Naast een tandartsstoel, kunt u bij All Dent ook terecht voor werkstoelen, afzuigsystemen, verlichting, hand- en hoekstukken, röntgen apparaten en alles voor een complete praktijkinrichting. Ook bij deze producten heeft All Dent veel kwaliteitsmerken, zoals Melag, NewTom, Carestream, KaVo, Faro, NSK, Miele en Dürr Dental. Bij ons staat niet alleen het leveren van kwalitatief hoge producten centraal, maar ook het onderhoud van uw tandartsstoel. Als ervaren specialist weet All Dent dat een tandartsstoel niet stil kan komen te staan. Met een onderscheidende technische dienst zorgt All Dent dat u een tandartsstoel op een duurzame wijze optimaal kan worden gebruikt. Wilt u een nieuwe tandartsstoel kopen of bent u op zoek naar een gehele praktijkinrichting, dan bent u bij All Dent aan het goede adres! Zie onze productcatalogus voor alle producten of neem contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom.

Bekijk al onze tandartsstoelen

Offerte aanvragen

Occasion apparatuur

Laat u inspireren!

Bent u een tandarts, orthodontist of mondhygiënist? En wilt u uw praktijkinrichting vernieuwen? Of wilt u een nieuwe praktijk inrichten? Kom inspiratie op doen in onze showroom. Laat u vrijblijvend adviseren onder het genot van een kopje koffie.

Neem contact met ons op!

Praktijkinrichting