ACTA en In Holland Amsterdam

Levering 198 trainingunits

CIET, centrum voor Implantologie en Estetische Tandheelkunde

CIET te Hengelo is voor de regio Twente verwijspraktijk. Van oudsher is het een algemene praktijk en men kan er ook nog steeds terecht voor reguliere restauratieve behandelingen.

TOED, Tandartsen Onder Een Dak in Alkmaar

Begin jaren tachtig startte tandarts-implantoloog Tim Meijer zijn eigen praktijk. Die werd gaandeweg steeds verder uitgebreid. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de opening van TOED in mei 2013. De praktijk beschikt over vier behandelkamers en een kleine ok.

Tandartpraktijk Dante Tanden, Rotterdam

Dante Tanden in Rotterdam en IJmondzorg in IJmuiden staan voor laagdrempelige topmondzorg waarbij iedereen met respect wordt behandeld. Er is veel aandacht voor de kleine patiëntjes. Dante Tanden kwalificeert zichzelf dan ook als kinderpraktijk waar ook volwassenen welkom zijn. Uitgangspunt bij beide praktijken is de behoefte van de patiënt.

Offerte aanvragen

Occasion apparatuur

Laat u inspireren!

Bent u een tandarts, orthodontist of mondhygiënist? En wilt u uw praktijkinrichting vernieuwen? Of wilt u een nieuwe praktijk inrichten? Kom inspiratie op doen in onze showroom. Laat u vrijblijvend adviseren onder het genot van een kopje koffie.

Neem contact met ons op!

Praktijkinrichting