Praktijkinrichting door All Dent

Uw tandheelkundige praktijkinrichting: van idee tot realisatie. Plannen om een tandheelkundige praktijk te starten? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe praktijkinrichting of een restyling? Wij regelen het hele proces: van idee tot realisatie. Vanaf de schets van de indeling tot het eindresultaat. Onze werkwijze laat zien dat het daarmee wat ons betreft niet ophoudt.

Complete praktijkinrichting

All Dent verzorgt de complete praktijkinrichting voor tandheelkundige praktijken van:

  • Tandartsen
  • Orthodontisten
  • Kaakchirurgen
  • Mondhygiënisten
  • Tandprothetici

Ook voor een tandartsstoel of tandartsapparatuur staan wij graag tot uw dienst.

Continuïteit

De producten die wij verkopen, houden we met onze eigen technische dienst voor u in topconditie. U heeft geen omkijken naar uw producten. En is er onverhoopt eens een storing? Dan zijn we op korte termijn bij u. Wij weten als geen ander hoe belangrijk continuïteit voor uw praktijk is.

Tandartspraktijk inrichten? Kies dan voor zekerheid. Kwaliteit tegen betaalbare prijzen en een uitstekende, snelle service. Benieuwd wat we voor uw praktijkinrichting kunnen doen? Of wilt u ons tandartsapparatuur bekijken? Maak een vrijblijvende afspraak.

Offerte aanvragen

Occasion apparatuur

Laat u inspireren!

Bent u een tandarts, orthodontist of mondhygiënist? En wilt u uw praktijkinrichting vernieuwen? Of wilt u een nieuwe praktijk inrichten? Kom inspiratie op doen in onze showroom. Laat u vrijblijvend adviseren onder het genot van een kopje koffie.

Neem contact met ons op!

Praktijkinrichting